tisdag 28 februari 2012

Kan man krångla så måste man, eller?

Sista dagen för barnens pappa att meddela vilka veckor han vill ha killarna i sommar är imorgon och idag kom han med sitt idiotiska önskemål, vilket inte går att tolka på annat sätt än att han ansträngt sej för att ställa till det maximalt. Vad är det för fel på människan egentligen???

Enligt beslutet finns ett antal punkter som styr hans umgänge, både vad gäller helger och lov. Redan under förhandlingarna sa jag att förslageet som låg inte kommer fungera, då det kräver detaljerad styrning med gardering för olika scenarior pga ex-makens läggning. Han kan liksom inte se utanför ramar för att göra saker smidigt. Hur som helst... Det är styrt vilka helger. Det är styrt vilka lov och storhelger. Och det är styrt att han ska ha 2+3 veckor på sommaren, med tillägget att vi väljer vilka veckor varannan sommar.

Denna sommar var det alltså hans tur att välja och det är hans midsommar. Lovet börjar 1v innan midsommar. Hur långt lov vet vi inte ännu, men med tanke på hur sent lovet börjar lutar det åt 8-9 veckor totalt. Han borde alltså börja med 2 eller 3 veckor, sen borde det vara 2 av mina veckor, därefter 3 eller 2 veckor för honom igen och avslutas med mina 1-2 veckor. Men det hade förstås inte saboterat sommaren maximalt!!

Istället väljer han 2 veckor fr.o.m vecka 2, sen ska dom vara här 2 veckor, därefter 3 veckor hos honom och sen eventuellt 1 vecka till hos mej. Dessutom räknar han då med att ha dom i midsommar, dvs halva den veckan han gett mej med barnen! Dvs mina 3 eller eventuellt 4 veckor tycker han ska delas upp på 3 perioder och dessutom elimineras till 2½ eller i bästa fall 3½ vecka?? Och detta gör han förstås med barnens bästa för ögonen????


..X..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar