tisdag 20 juli 2010

Saknar...

Ååååh, vad jag saknar mina småkillar! Över en vecka sen jag såg dom nu... :(

Dom är på husvagnssemester sen i lördags - vilket dom knappast skulle få va med om med mej iaf. Förra veckan hade dom tillbringat med sina farföräldrar, då deras pappa tydligen inte tagit mer än 4 veckor ledigt. Kan ju undra varför det då var sånt tjafs om VILKA veckor? Han kunde ju inte förstå varför dom var tvugna att vara med mej när jag fyller år, trots att dom inte var det förra året heller. Som sagt var... I hans värld finns det bara en viktig person och det är HAN!

Killarna verkar iaf haft en bra vecka där på deras lantställe. Det ligger precis vid vattnet och det blir mycket av både bad och fiske där. I alla fall för minstingen. Gissar att den andra fått sitta ohälsosamt mycket vid datorn istället...

Nu är dom som sagt var på sin obligatoriska husvagnstripp för i år. Först ett par dagar på Skara Sommarland. Sen nån ödslig camping. Därefter till släktingar i Halmstad. Och sen resten av tiden på Önninge Camping. Typ! Brukar vara så och hittills stämmer det. Men gör man alltid samma maträtt beroende på veckodag är det förstås svårt att variera sej?

Men huvudsaken är att kidsen har det bra och tycker det är kul. För med mej hade dom som sagt var ALDRIG fått uppleva livet i en husvagn! ;)


..X..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar